GROTE AANHANGER HUREN

Wilt u een grote aanhanger huren?

Heeft u spullen of een vracht te vervoeren die niet in de auto passen en ook is een kleine aanhanger niet afdoende, dan is een grote aanhangwagen huren de oplossing. Bij Jovar is er een ruime keuze in aanhangers. Jovar Aanhangwagens is een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer. Tussen Schiphol en Amsterdam in. Wij verhuren verschillende aanhangwagens, waaronder bagagewagens, bakwagens, plateauwagens ,boottrailers en grote aanhangers. Door een grote aanhanger te  huren bij Jovar bent u verzekerd van kwaliteit met scherp concurrerende  prijzen. Onze lange aanhangers zijn tot 6 meter, de boottrailers tot 8 meter.

Jovar Aanhangwagens is al sinds 2001 een verhuurbedrijf van open en gesloten aanhangers. Wij helpen u graag bij het aan- en afkoppelen van de aanhangers. Onze aanhangwagens zijn te huur voor een halve dag, een hele dag een weekend, een week of zelfs langer. Wij vragen geen borg. Bij Jovar krijgt u goed advies en zijn de tarieven scherp.

Ook het verhuizen maken wij gemakkelijk

Gaat u verhuizen en vraagt u zich af hoe u uw inboedel snel en gemakkelijk kan verhuizen? Wij verhuren ruime verhuisaanhangers. Deze ruime verhuisaanhangers maken het verhuizen gemakkelijk en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig verhuisd wordt. Ook ideaal voor tijdelijke opslag of als schaftkeet aangezien ze goed afsluitbaar zijn. Ziet u in onze webshop niet wat u zoekt? Laat het ons weten.

Reserveer vandaag nog online een grote aanhanger.

Jovar: Uw partner in het huren van een lange aanhanger!

Onze reparatieruimte

Voor reparatie van aanhangwagens kunt u ook bij ons terecht. In onze goed ingerichte reparatieruimte worden aanhangwagens zo snel mogelijk gerepareerd. Kunt u geen dag zonder aanhangwagen, dan krijgt u er van ons één te leen. Wilt u zelf u aanhanger repareren? Wij kunnen snel voor de juiste onderdelen zorgen.

Jovar: uw adres voor aanhangwagens in de buurt van Amsterdam!