AUTOTRAILER HUREN

Wilt u een autotrailer huren? Al mogelijk met rijbewijs B

Is uw auto kapot of heeft u een oldtimer gekocht in bijvoorbeeld het buitenland? Dan heeft u een auto trailer nodig. Jovar verhuurt verschillende autotrailers voor diverse ladingen.

Met de autotrailer van Jovar kunt u uw personenwagen of motor snel en veilig naar een andere plek brengen.
Onze autotrailers worden goed onderhouden in onze werkplaats.
Bij Jovar kunt u ook voor langere tijd een autotrailer huren, waardoor de prijs gunstiger wordt.
Bel ons voor de verschillende prijzen van onze autotrailers of transporters.
Tel: 0297-324486

Bekijk hier alle autotransporters en reserveer direct

 

Een autotrailer huren die bij u past

Bij Jovar autotrailer verhuur bedrijf zijn autotrailers verkrijgbaar in twee modellen. Model 1 heeft wielen onder de laadvloer en is daardoor automatisch lager. Het laadvermogen van dit model kan oplopen van 2000kg tot 3500kg.
De maten zijn 400 x 200 cm en alleen geschikt voor rijbewijs BE.

Model twee is een autotrailer voor rijbewijs B. Bijna iedereen mag hiermee rijden het laadvermogen is 1000 kg en de bak maat is 340 x 170 cm. Lekker handig met oprijplaten. Een Peugeot 206 station past erop.

De reparatie afdeling ook voor autotrailers

Is er iets mis gegaan met bijvoorbeeld een autotrailer of andere aanhanger? Wij beschikken over een ruime, goed geoutilleerde reparatieruimte. Wat het probleem ook is, wij zoeken samen met u naar een oplossing. Verlichting, remmen en complete controle zijn bij ons in goede handen. Wij streven ernaar uw reparatie zo snel mogelijk uit te voeren.

Voor vragen over het huren van een van onze autotrailers kunt u ons mailen of bellen met Jos Tel:0297-324486 of neem een kijkje in onze showroom

Jovar: Uw partner in het huren van autotrailers